Kleding borduren Rotterdam

Kleding laten borduren in de omgeving van Rotterdam? Bent u op zoek naar een specialist in het leveren en borduren van bedrijfskleding, vrijetijdskleding, sportkleding of promotiekleding? Kleding bedrukken Rotterdam is al jaren het gezicht voor vele ondernemers, overheden en particulieren in de omgeving van Rotterdam voor het leveren en borduren van iedere vorm van textiel. Bent u op zoek naar bedrijfskleding met uw eigen logo? Kleding om uw bedrijf, partij of club te promoten? Kleding bedrukken Rotterdam helpt u graag bij het realiseren van uw wensen. Wij denken graag met u mee en geven u vrijblijvend advies. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Gebruik hiervoor ons contactformulier of e-mail naar info@kledingbedrukkenrotterdam.nl

Bedrijfslogo borduren

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd borduurbedrijf voor en het borduren van uw bedrijfslogo op bedrijfskleding, vrijetijdskleding, bodywarmers, jassen, caps, handdoeken, tassen of overige promotie artikelen? Door ons jarenlange ervaring en eigen borduurmachines zijn wij in staat om u snel en vakkundig van dienst te zijn bij al uw borduurwerk. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote aantallen. Vraag ons naar de mogelijkheden van het borduren van uw logo op shirts, polo’s, truien, broeken, overhemden, handdoeken, caps en overig textiel. Stuur ons een e-mail of gebruik het contactformulier hiervoor.

Prijs kwaliteit verhouding

Door ervaring, kennis en eerlijkheid proberen wij langdurige relaties aan te gaan en deze goed te onderhouden. Onze prijs kwaliteit verhouding speelt hierbij een grote rol. Omdat wij gebruik maken van eigen borduurmachines en beschikken over goede inkoopkanalen kunnen wij u hele scherpe prijzen aanbieden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.